Event-Shuttle. Keolis.
Event-Shuttle. Keolis.
Queens of the Stone Age

Queens of the Stone Age

12/11/2023

Sportpaleis - Antwerpen

Boek je bustickets nu !

Queens of the Stone Age - The End is Nero

Boek je rit - Vanaf €24

Het wachten is bijna voorbij. De langverwachte nieuwe plaat van Queens Of The Stone Age is uit. 'In Times New Roman' is het eerste album van de legendarische rockgroep sinds 2017. Bij hun terugkeer hoort een nieuwe grootse tournee. De 'The End Is Nero' Tour krijgt na een reeks data in Noord-Amerika nu ook een Europees luik en er staat een Belgische stop op het programma!

Met een onberispelijke live reputatie, bergen artistiek talent, een verzameling aan wereldhits en fantastisch nieuw werk, trekt de band op zondag 12 november naar het Antwerps Sportpaleis voor een avondje stevig rocken! 
 

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 24 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking !  Alle tickets zijn geldig voor de heen als de terugweg.

Take a seat, relax & enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden