Keolis Event-Shuttle
Keolis Event-Shuttle
Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo

21, 22/05/2024

Sportpaleis - Antwerpen

Boek je bustickets nu !

Olivia Rodrigo – GUTS world tour 2024

Boek je rit - Vanaf €24

Superster Olivia Rodrigo komt naar België! Met haar gloednieuwe album ‘GUTS’ en gigantische hits als 'drivers license' en 'good 4 u' onder de arm, trekt ze de wereld rond. Op dinsdag 21 mei en woensdag 22 mei staat Olivia Rodrigo in het Sportpaleis, in het gezelschap van special guest Remi Wolf.
 
Na haar doorbraak met debuutsingle 'drivers license' scoorde Olivia Rodrigo de ene na de andere wereldhit, wist ze maar liefst drie Grammy Awards te verzilveren én werd ze uitgeroepen tot entertainer van het jaar (Time, 2021) en vrouw van het jaar (Billboard, 2022). Nu staat de 20-jarige artieste met haar nieuwste single 'vampire' op de eerste plaats van de Official Singles Chart in het Verenigd Koninkrijk. Het is al haar derde nummer 1-hit en dat maakt van Rodrigo de vrouwelijke artieste met de meeste nummer 1-hits in dit decennium. Haar nieuwe album ‘GUTS’ kwam vorige week uit en wordt onthaald met uitstekende reviews.

Support Act: Remi Wolf 

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 24 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking !  

Alle tickets zijn geldig voor zowel de heen als de terugweg, het vertrek is voorzien 1 uur na het einde van de show.

Take a seat, relax & enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden