Event-Shuttle. Keolis.
Event-Shuttle. Keolis.
Louis Tomlinson

Louis Tomlinson

12/10/2023

Sportpaleis - Antwerpen

Boek je bustickets nu !

Louis Tomlinson - Faith In The Future World Tour

Boek je rit - Vanaf €24

Met One Direction verpulverde hij overal ter wereld records en deed hij menig meisjeshart sneller slaan. Als soloartiest gaat Louis Tomlinson vlotjes op dat elan verder. Zijn debuutplaat 'Walls' (2020) met singles 'Kill My Mind', 'Two Of Us' en 'We Made It' was een schot in de roos, net zoals zijn uitverkochte show in de Lotto Arena en optreden op Lokerse Feesten eerder dit jaar.

Tomlinsons succesverhaal gaat verder. Zo lost hij vandaag 'Out of My System', een tweede single uit zijn weldra te verschijnen album ‘Faith In The Future’ (release 11 november). Maar er is nog meer fantastisch nieuws! Op donderdag 12 oktober 2023 staat hij voor het eerst solo in het Antwerps Sportpaleis met zijn Faith In The Future World Tour 2023.

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 24 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking !  Alle tickets zijn geldig voor de heen als de terugweg.

Take a seat, relax & enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden