Event-Shuttle. Keolis.
Event-Shuttle. Keolis.
#LikeMe

#LikeMe

13, 14/01/2024

Sportpaleis - Antwerpen

Boek je bustickets nu !

#LikeMe The Final Concert

Boek je rit - Vanaf €24

De cast van #LikeMe verrast met groot nieuws. Na de uitzending van hun allerlaatste aflevering op Ketnet lieten zowel de cast, de zender als het productiehuis achter deze generatie-overschrijdende hitreeks weten dat #LikeMe niet stopt. Na 4 reeksen, meer dan 200 tours doorheen heel Vlaanderen en maar liefst 10 uitverkochte Arena-concerten, komt de cast voor een allerlaatste keer terug naar het Sportpaleis met: “#LikeMe The Final Concert”.

Zet je schrap voor hun spectaculairste concert ooit, zing mee met al de grootste hits van de afgelopen 5 jaar en beleef dit muzikale spektakel vanop de eerste rij samen met je favoriete personages Caro (Pommelien Thijs), Vince (Maksim Stojanac), Camille (Camille Dhont), Yemi (Francisco Schuster), Emma (Lotte De Clerck), Scott (Danny Dorland) en Maria (Sali Haidara). #LikeMe The Final Concert op 13 januari 2024 in het Sportpaleis!

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 24 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking !  Alle tickets zijn geldig voor de heen als de terugweg.

Take a seat, relax & enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden