Keolis Event-Shuttle
Keolis Event-Shuttle
Jonas Brothers

Jonas Brothers

08/06/2024

Sportpaleis - Antwerpen

Boek je bustickets nu !

Jonas Brothers: FIVE ALBUMS. ONE NIGHT

Boek je rit - Vanaf €24

De Jonas Brothers geven volgende week het startschot van hun nieuwe tour in het Yankee Stadium in New York en trekken er in 2024 mee naar Europa, Australië en Nieuw-Zeeland! Met 90 shows in 20 landen én elke avond vijf albums live met alle hits uit hun hele catalogus is het een must see voor Jonas Brothers-fans wereldwijd.

Op zaterdag 8 juni komen de broers Nick, Joe en Kevin met de ‘Jonas Brothers: FIVE ALBUMS. ONE NIGHT.’ tour naar het Sportpaleis in Antwerpen. 

Hun nieuwste plaat ‘The Album’ met hitsingles "Waffle House" en "Wings" kwam in mei 2023 uit en werd geproduceerd door Jon Bellion [Justin Bieber, Maroon 5, Halsey]. Het luidde een nieuw tijdperk in voor Jonas Brothers. Op 30 januari 2023 onthulde de band hun eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. Onlangs bundelde het trio hun krachten met producer Ryan Tedder en K-popband TOMORROW X TOGETHER op het zomers klinkende "Do It Like That".

Met hun #1 single "Sucker" van het ‘Happiness Begins‘ album en eigen documentaire ‘Chasing Happiness’ op zak verkochten Jonas Brothers in februari 2020 instant de Lotto Arena in Antwerpen uit. De single "Sucker" werd bekroond met 5x platina en een #1 debuut in Billboard's Hot 100.

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 24 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking ! 

Alle tickets zijn geldig voor zowel de heen als de terugweg, het vertrek is voorzien 1 uur na het einde van de show.

Take a seat, relax & enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden