Event-Shuttle. Keolis.
Event-Shuttle. Keolis.
Depeche Mode

Depeche Mode

06/02/2024

Sportpaleis - Antwerpen

Boek je bustickets nu !

Depeche Mode : Memento Mori World Tour

Boek je rit - Vanaf €24

Depeche Mode brengt de Memento Mori World Tour terug naar Europa in 2024! Op dinsdag 6 februari staan Dave Gahan en Martin Gore opnieuw in het Antwerps Sportpaleis. Zij die er bij waren in mei herinneren zich nog levendig hoe indrukwekkend goed dat concert was! 

Met al meer dan twee miljoen verkochte tickets en meer dan 110 speeldata is de Memento Mori World Tour op weg om een van Depeche Mode's grootste en succesvolste tours ooit, én van 2023, te worden.

De band bracht hun veelgeprezen 15de studioalbum 'Memento Mori' uit op 24 maart 2023. De eerste single "Ghosts Again" was heerlijk "hypnotiserend" volgens Rolling Stone magazine en "een prachtig, beklijvend nummer" dixit Revolver magazine. Met meer dan 100 miljoen verkochte platen op de teller blijft Depeche Mode zichzelf steeds innoveren. Gahan & Gore zijn voor meer dan 35 miljoen fans, critici en andere artiesten bijzonder invloedrijke muzikale helden.

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 24 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking !  Alle tickets zijn geldig voor de heen als de terugweg.

Take a seat, relax & enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden