Event-Shuttle. Keolis.
Event-Shuttle. Keolis.
André Rieu

André Rieu

07/01/2024

Sportpaleis - Antwerpen

Boek je bustickets nu !

André Rieu In Antwerpen, Nieuwjaarsconcert

Boek je rit - Vanaf €26

André Rieu kondigt met veel plezier nieuwe data aan voor zijn traditionele Nieuwjaarsconcerten in Amsterdam en Antwerpen in januari 2024. De concerten, waarmee zijn wereldtournee 2024 begint, vinden plaats in de Ziggo Dome Amsterdam op 6 januari en in Sportpaleis Antwerpen op 7 januari. 

De concerten in Amsterdam en Antwerpen zijn de perfecte start voor het nieuwe jaar. Fans kunnen een avond vol walsen, opera- en operettemelodieën, musical, romantiek, plezier en heel veel verrassingen verwachten.

André Rieu, bij miljoenen over de hele wereld bekend als de Koning van de Wals, is een muzikaal fenomeen als geen ander, een echte Koning van de Romantiek, met maar liefst 40 miljoen verkochte cd's en dvd's en 30 nummer 1-posities in de hitlijsten over de hele wereld. Samen met zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest (het grootste privé-orkest ter wereld) heeft André een wereldwijde heropleving van de walsmuziek gecreëerd, met spectaculaire acts die ongeëvenaard zijn.

André Rieu en zijn orkest zijn momenteel op tournee in Duitsland en zullen vervolgens optreden in Spanje, Bahrein, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Denemarken, de VS, Canada en Oost-Europa. Bijzondere hoogtepunten in 2023 zijn zijn allereerste concerten op Malta in september 2023 en natuurlijk de zomerse openluchtconcerten op het Vrijthof in juli.

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 24 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking !  Alle tickets zijn geldig voor de heen als de terugweg.

Take a seat, relax & enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden