Event-Shuttle. Keolis.
Event-Shuttle. Keolis.
Aida

Aida

17/02/2024

Sportpaleis - Antwerpen

Boek je bustickets nu !

AIDA, The Opera Arena Spectacle

Boek je rit - Vanaf €24

'AIDA, The Arena Opera Spectacle’ komt op zaterdag 17 februari naar het Sportpaleis in Antwerpen. De indrukwekkende productie geeft de klassieke opera van Verdi een nieuwe multi-zintuiglijke en moderne dimensie, op maat van het grote publiek en zonder de visie van de componist uit het oog te verliezen. 

'AIDA, The Arena Opera Spectacle’ is een Duitse productie die door Europa toert. De volledige arena wordt ingepalmd door een imponerend decor waar het verhaal van Verdi tot leven komt. Het is niet zomaar een opera, het is een spektakel van superlatieven. Van zodra je de arena binnenstapt, worden alle zintuigen geprikkeld: je hoort het getjirp van de sprinkhanen, je voelt de warme Egyptische wind en je ruikt de specerijen van Noord-Afrika, het woestijnzand en de zee.

De bezoeker wordt volledig ondergedompeld in het schouwspel met 250 acteurs, een 60-koppig orkest (Hanseatic Symphony Orchestra), een koor van 40 stemmen, 50 dansers, een lokale balletgroep en 40 extra’s die auditie zullen doen voor de show in Antwerpen. De imposante tempel van 12 meter hoog, de levensechte olifant Ayana en het gigantische LED-scherm zodat iedereen alles perfect kan meemaken, zijn maar enkele van de eyecatchers van 'AIDA'.

Het meeslepende verhaal over oorlog, liefde, verraad, wordt versterkt door grootse en moderne technologieën, prachtige choreografieën en aangrijpende muziek.
Het is AIDA XXL, gemaakt voor iedereen die houdt van muziek en spektakel. Niet te missen op zaterdag 17 februari in Sportpaleis!

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 24 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking !  Alle tickets zijn geldig voor de heen als de terugweg.

Take a seat, relax & enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden