Event-Shuttle. Keolis.
Event-Shuttle. Keolis.
Werchter Boutique

Werchter Boutique

17/06/2023

Festivalpark Werchter

Laatste tickets

Werchter Boutique 2023

Boek je rit - Vanaf €25

Werchter Boutique brengt het beste van de popmuziek naar het Festivalpark. Op de Main Stage schitteren ze, de artiesten die een grote massa in openlucht kunnen begeesteren. Werchter Boutique, dat is zingen, dat is dansen, dat is vooral veel plezier. Van ’s middags tot de nacht valt.

De organisatie maakt de komst van drie kersverse acts bekend. Zo vervolledigen Ellie GouldingSelah Sue en S10 de affiche. De drie dames voegen zich toe bij P!nkOneRepublic en Goldband.

Ben jij één van de gelukkigen die een ticket heeft weten te bemachtigen maar nog niet weet hoe je je naar het event zal verplaatsen?  Dan hebben wij voor jou de oplossing!

Boek een plaatsje op één van onze comfortabele event-shuttle bussen vanuit één van de 42 opstapplaatsen en reis zonder zorgen van en naar het festival!  De organisatie voorziet een speciale parkingplaats voor de event-bussen op wandelafstand van het festival-terrein.

Boek vlug je plaatsje want het aantal plaatsen is beperkt !   Alle tickets zijn geldig voor zowel de heenrit als de terugrit, indien u enkel gebruik wenst te maken van ofwel de heenrit of de terugrit, dan kan dit uiteraard ook, uw plaatsje blijft gereserveerd!

Aankomst in Werchter is voorzien om 12h00 en de terugritten zijn voorzien vanop de event-shuttle parking om 01h00 stipt. 

Relax, take a seat and enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden