Keolis Event-Shuttle
Keolis Event-Shuttle
Travis Scott

Travis Scott

09/07/2024

Sportpaleis - Antwerpen

Boek je bustickets nu !

Travis Scott : Utopia – Circus Maximus World Tour

Boek je rit - Vanaf €23

Goosebumps! Travis Scott komt deze zomer eindelijk met een eigen headlineshow naar België! Op dinsdag 9 juli zal de Amerikaanse rapper het Sportpaleis in Antwerpen betoveren met zijn 'UTOPIA - CIRCUS MAXIMUS WORLD TOUR'.

Zijn artiestennaam koos hij door de naam van zijn favoriete nonkel en de echte voornaam van zijn grootste idool, rapper Kid Cudi, te combineren. Travis Scott, een naam die je sowieso al kent en anders zeker eentje om te onthouden. De palmares van het hiphopicoon is sinds enkele jaren namelijk al stevig aangedikt, met onder andere tien Grammy Award nominaties, Latin Grammy Award winst, een digitaal optreden in de populaire game 'Fortnite' en vier nummer één albums in de Billboard 200. Ook werd hij de eerste artiest ooit die in de Billboard Hot 100 drie songs op nummer één liet debuteren in minder dan een jaar tijd.

De muziekstijl van Travis Scott wordt omschreven als een mix tussen traditionele hiphop en lo-fi. Met zijn nieuwste meesterwerk, 'Utopia', het album dat vorig jaar uitkwam, trekt hij nu richting België. De kans doet zich niet vaak voor, dus deze nu al spectaculaire show op dinsdag 9 juli in het Sportpaleis mag je absoluut niet missen!

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 35 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking !  

Alle tickets zijn geldig voor zowel de heen als de terugweg, het vertrek is voorzien 1 uur na het einde van de show.

Take a seat, relax and enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden