Event-Shuttle. Keolis.
Event-Shuttle. Keolis.
TW Classic

TW Classic

18/06/2023

Festivalpark Werchter

Laatste tickets

TW Classic 2023

Boek je rit - Vanaf €23

TW Classic is een festival naar een klassiek en beproefd recept. Het grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met één podium, een fijn en uitbundig publiek en een selecte groep van artiesten met een straf palmares. TW Classic is ondertussen zelf een klassieker geworden.

De headliner van TW Classic 2023 was al een tijdje bekend met niemand minder dan levende legende Bruce Springsteen & The E-Street Band, maar hij staat er op zondag 18 juni niet alleen voor. Het Belgische rockinstuut Triggerfinger trapt om stipt zestien uur de festiviteiten op gang en dat met voor de eerste keer Geoffrey Burton op bas. Even later is het dan aan de Amerikaanse singer-songwriter Jack Johnson, die er zijn nieuw album Meet The Moonlight voor het eerst komt voorstellen aan het Belgische publiek. Op de valavond is het dan weer aan de Britse publiekslievelingen Simply Red, de band rond Mick Hucknall die met hun rijke repertoire vol hits ongetwijfeld de weide naar hun hand zal kunnen zetten. Een veredeld rijtje voorprogramma’s dus voor uiteindelijk Bruce Springsteen & The E-Street Band twee en een half uur de fans zal plezieren met een energieke en diepgaande setlist.

Ben jij één van de gelukkigen die een ticket heeft weten te bemachtigen maar nog niet weet hoe je je naar het event zal verplaatsen?  Dan hebben wij misschien voor jou de oplossing!

Boek een plaatsje op één van onze comfortabele event-shuttle bussen vanuit één van de 42 opstapplaatsen en reis zonder zorgen van en naar het festival!  De organisatie voorziet een speciale parkingplaats voor de event-bussen op wandelafstand van het festival-terrein.

Boek vlug je plaatsje want het aantal plaatsen is beperkt !  Alle tickets zijn geldig voor zowel de heenrit als de terugrit, indien u enkel gebruik wenst te maken van ofwel de heenrit of de terugrit, dan kan dit uiteraard ook, uw plaatsje blijft gereserveerd!

Aankomst in Werchter is voorzien om 16h00 en de terugritten zijn voorzien vanop de event-shuttle parking om 01h30 stipt.

Relax, take a seat and enjoy the ride!  Your event starts here !

Even geduld ... laden