Event-Shuttle. Keolis.
Event-Shuttle. Keolis.
RAMMSTEIN

RAMMSTEIN

03, 04/08/2022

Park De Nieuwe Koers Oostende

Aanbod wordt beperkt vanaf 05 juli !!!

Aanbod wordt beperkt vanaf 05 juli !!!

RAMMSTEIN Park De Nieuwe Koers Oostende

Boek je rit - Vanaf €18

CONCERTBUS

UPDATE : Vanaf 5 juli worden er treinen aangeboden van en naar het concert waardoor er een aantal opstapplaatsen van de Concertbus vanaf die datum niet meer beschikbaar zullen zijn om te boeken.  De reservaties gemaakt voor die datum blijven uiteraard geldig.

Tijdens het concert van Rammstein zal het inwonersaantal van Oostende met meer dan de helft toenemen. Dat betekent veel verkeer. Wij doen er alles aan om de mobiliteitsvloedgolf in goede banen te leiden. Toch zul je met de wagen wat wachttijd moeten inrekenen, zowel voor als na het concert. De oplossing is gelukkig simpel: neem de concertbus.

Wanneer je op de concertbus stapt aan één van onze 101 haltes, verspreid over heel België en Noord-Frankrijk, zijn je zorgen voorbij. Je verplaatsing wordt de ideale manier om in de mood te komen of na te genieten. Je vintage Rammstein t-shirt aantrekken, indrinken, de lyrics van 'Deutschland’ nog snel vanbuiten leren, discussiëren over het solowerk van Lindemann, of een dutje doen,... Op de bus kan het allemaal.

Tickets voor de concertbus kunnen geboekt worden tot en met zaterdag 30/07 om 09h00, daarna is reserveren niet meer mogelijk !

Een ticket heen-en-terug heb je al, afhankelijk van jouw halte, vanaf 18 euro!   De bussen vertrekken een half uur na het einde van het concert.

De concertbus:

  • pikt je op in jouw gemeente,
  • zorgt dat je veilig en vlot op je bestemming aankomt,
  • brengt je onderweg al in de sfeer en maakt de 'Wie is Bob'-hamvraag overbodig.
  • Brengt je na het concert veilig terug naar je vertrekpunt.
Even geduld ... laden