Keolis Event-Shuttle
Keolis Event-Shuttle
P!nk

P!nk

14/07/2024

Koning Boudewijnstadion - Brussel

Boek je bustickets nu !

P!nk Summer Carnival 2024

Boek je rit - Vanaf €26

Op zondag 14 juli staat P!NK in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Het wordt haar allereerste stadionshow in België. Afgelopen jaar was P!NK headliner van een uitverkocht Werchter Boutique festival. P!NK betoverde met pakken hits, visueel spektakel, adembenemende luchtacrobatiek en bevestigde haar status als één van de beste live-artiesten aller tijden. De ronduit indrukwekkende show werd overladen met lovende recensies.  P!NK neemt The Script, GAYLE en KidCutup als special guests mee op de Summer Carnival Tour 2024.

Reis wijs! Kom met de P!NK bus, geniet van een drankje aan boord (niet in de prijs inbegrepen) en laat u veilig weer naar huis brengen. U wordt met de bus afgezet op parking C van Brussels Expo, op wandelafstand van het Koning Boudewijnstadion. 1 uur na het concert wordt u op dezelfde locatie weer opgehaald en teruggebracht naar uw vertrekplaats. Er zijn bustickets verkrijgbaar vanaf 25 euro en vanuit maar liefst 49 steden (heen en terug).

Belangrijk! Zorg dat u 15 minuten voor de vertrektijd op de vertrekplaats aanwezig bent. Aankomst in Brussel is voorzien om 16u00. Fans die het Early Entry Ticket Package gekocht hebben, raden we een ander transportmiddel aan.

Terugrit: De bussen vertrekken 1 uur na het concert op Parking C, waar een afgesloten zone is voorbehouden voor de concertbussen. De bussen krijgen een afzonderlijke uitrit van de parking.

Relax, take a seat and enjoy the ride.

Your event starts here !

Even geduld ... laden