Keolis Event-Shuttle
Keolis Event-Shuttle
Moby

Moby

21/09/2024

Sportpaleis - Antwerpen

Boek je bustickets nu !

Moby

Boek je rit - Vanaf €23

Geen “Porcelain” meer, wel zilver voor ‘Play’ van Moby! Het iconische, meest verkochte electroalbum ooit viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. Hoog tijd voor een exclusieve tournee, met een stop op zaterdag 21 september in het Sportpaleis in Antwerpen. Bovenop zijn greatest hits, trakteert Moby ook op nieuwe muziek uit het album 'always centered at night', dat verschijnt op 14 juni.

Moby – de artiestennaam van Richard Melville Hall – is een veelgeprezen muzikant, singer-songwriter en producer, met een carrière van meer dan drie decennia op de teller. Hij staat wereldwijd bekend om zijn grensverleggende muziekstijl, die genres overstijgt, en kon zo miljoenen fans verzamelen. Met iconische albums zoals ‘Play’ en ‘18’ wist hij de elektronische muziekscene voorgoed te veranderen.

“It's been over 10 years since I've toured, but someone reminded me that 2024 is the 25th anniversary of the release of ‘Play,’ so it seemed like it might not be the worst idea to do a short European tour to commemorate and celebrate. The show will feature well-known songs from ‘Play,’ but also a bunch of audience favorites.” - Moby

Naast zijn muzikale carrière staat Moby ook bekend om zijn inzet voor het milieu en sociale rechtvaardigheid. Komen dansen in het Sportpaleis doe je met een extra goed gevoel, want Moby schenkt de volledige opbrengst van deze tour aan Europese dierenrechtenorganisaties.

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 35 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking !  

Alle tickets zijn geldig voor zowel de heen als de terugweg, het vertrek is voorzien 1 uur na het einde van de show.

Take a seat, relax and enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden