Keolis Event-Shuttle
Keolis Event-Shuttle
Live is Live

Live is Live

28, 29, 30/06/2024

Middenvijver - Linkeroever

Boek je bustickets nu !

Live is Live 2024

Boek je rit - Vanaf €29

Ervaar Live is Live, een driedaags muziekevenement in het Middenvijverpark op Linkeroever in Antwerpen. Geniet aan het begin van de zomer van goede vibes, leuke tijden, optredens van legendarische acts én het ultieme comfort voor een unieke, zorgeloze festivalervaring.

Heb jij een ticket gescoord voor Live is Live 2024, maar weet je nog niet hoe je naar het festival moet komen en wil je je hoofd er niet over breken? Dan hebben wij de oplossing voor jou!

Reserveer een plaats in een van onze comfortabele evenementenbussen en reis zonder zorgen van en naar het festival!  De drop-off en pick-up plek is op loopafstand van de ingang, en onze bussen vertrekken van meerdere plekken en steden.

Start er geen busroute bij jou in de buurt? Verzamel dan extra medereizigers! Bij voldoende interesse kunnen we overwegen extra bussen in te zetten. Laat ons iets weten via event-shuttle@keolis.be

De voorziene aankomst op het festival is rond 12u30* ’s middags en de terugritten zijn gepland voor vertrek vanaf de parkeerplaats (Willem Gijselsstraat) om 01u00 stipt.   (*op vrijdag hebben we 2 vertrektijden met ETA om 12u30 & 16u00) 
Heen- en terug transfer is altijd inbegrepen in je ticket, maar je kunt er altijd voor kiezen om je ticket alleen voor de heen- of terugreis te gebruiken, je plek in de bus blijft gegarandeerd!

Relax, take a seat and enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden