Keolis Event-Shuttle
Keolis Event-Shuttle
Janet jackson

Janet jackson

03/10/2024

Sportpaleis - Antwerpen

Boek je bustickets nu !

Janet Jackson - Together Again

Boek je rit - Vanaf €23

Janet Jackson is volledig klaar voor een reünie met haar Belgische fans. Op donderdag 3 oktober houdt ze met haar ‘Together Again’ tour halt in het Sportpaleis in Antwerpen. Verwacht je aan een onvergetelijke show vol greatest hits. 

Janet Jackson startte op jonge leeftijd aan haar muzikale carrière en staat intussen meer dan 50 jaar op het podium. Tijdens haar ‘Together Again’ tour viert Janet Jackson niet enkel dit gouden jubileum, maar ook de verjaardagen van twee van haar meest iconische albums. ‘The Velvet Rope’ behaalde intussen ruim de leeftijd van 25 jaar. ‘Janet’ werd meer dan 30 jaar geleden uitgebracht. Beide albums brachten vele hits voort, waaronder 'Together Again', 'That's The Way Love Goes' en 'Got 'Til It's Gone'. Mis je kans niet om de vijfvoudig GRAMMY Award-winnende artiest en lid van de Rock and Roll Hall of Fame live aan het werk te zien.

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 35 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking !  

Alle tickets zijn geldig voor zowel de heen als de terugweg, het vertrek is voorzien 1 uur na het einde van de show.

Take a seat, relax and enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden