Event-Shuttle. Keolis.
Event-Shuttle. Keolis.
Harry Styles

Harry Styles

24/06/2023

Festivalpark Werchter

Uitverkocht

Harry Styles - Love on Tour

Boek je rit - Vanaf €19

Wegens enorme belangstelling en op veler verzoek kondigde Harry Styles aan dat zijn succesvolle Love On Tour een vervolg krijgt. Er worden 19 shows in Europa toegevoegd evenals concerten in Austin, Chicago en São Paulo. 

De door Live Nation geproduceerde tournee, die inmiddels 83 data kent verspreid over 22 landen, brengt Harry Styles voor 44 avonden naar de meest gerenommeerde zalen in de VS, voor 13 shows naar Latijns-Amerika en voor 7 concerten naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Na een uitverkochte arenatournee, twee speciale One Night Only shows in New York en Londen, worden nu nog meer iconische locaties omgetoverd tot “Harry’s House”, dit ter ondersteuning van zijn jongste album “Harry’s House”.

Het nieuwe Europese luik van de tournee worden ook de eerste stadion- en open air concerten van Harry Styles in de regio. ​ 

---

Op zaterdag 24 juni houdt Harry Styles’ Love On Tour 2023 halt in het Festivalpark in Werchter.
Wet Leg is er bij als special guest.

Ben jij één van de gelukkigen die een ticket heeft weten te bemachtigen maar nog niet weet hoe je je naar het event zal verplaatsen?  Dan hebben wij voor jou de oplossing!

Boek een plaatsje op één van onze comfortabele event-shuttle bussen vanuit één van de 50 opstapplaatsen en reis zonder zorgen van en naar het festival!  De organisatie voorziet een speciale parkingplaats voor de event-bussen op wandelafstand van het festival-terrein.

Boek vlug je plaatsje want het aantal plaatsen is beperkt !  Alle tickets zijn geldig voor zowel de heenrit als de terugrit, indien u enkel gebruik wenst te maken van ofwel de heenrit of de terugrit, dan kan dit uiteraard ook, uw plaatsje blijft gereserveerd!

Aankomst in Werchter is voorzien rond 16h30 - De terugritten zijn voorzien vanop de event-shuttle parking 1 uur na het einde van de show.

De heen- en terugrit is inbegrepen in het ticket.

Relax, take a seat and enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden