Event-Shuttle. Keolis.
Event-Shuttle. Keolis.
Bazart

Bazart

23/12/2023

Sportpaleis - Antwerpen

Boek je bustickets nu !

Bazart

Boek je rit - Vanaf €24

2023 wordt voor Bazart het jaar van hun grote terugkeer naar het Sportpaleis. In 2017 en 2018 stonden Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons ook al in de grootste indoorarena van het land. Met al hun Nederlandstalige popsongs in een heerlijk live jasje, met een hyperaanstekelijke energie, een waanzinnige productie en vooral héél véél goesting. Allemaal elementen die ook dit jaar terug aanwezig zullen zijn, op zaterdag 23 december in het Sportpaleis! Na de Mainstage van Pukkelpop keert de band dit najaar terug naar de Antwerpse concerttempel. En dat doen ze in het kader van Echo, een platenlabel voor en door Bazart dat in oktober werd opgericht. Echo is een huis voor hun eigen releases, maar wil ook een platform zijn voor ander Nederlandstalig talent. Een kwaliteitslabel voor Nederlandstalige muziek als het ware, van nieuw vernuft tot verloren parels. De eerste release op het label was voor ‘Van God Los’, een Bazart-cover van Monza’s legendarische Belpop-klassieker. Bazart is ambitieus met Echo en wil er niet alleen een nieuw platenlabel, maar ook een nieuw concept mee opzetten. Een brede staalkaart van Nederlandstalige muziek naar het publiek brengen staat centraal. Het trio neemt dan ook heel wat Nederlandstalige vrienden mee naar het podium van het Sportpaleis. Wie dat zullen zijn blijft nog even een goed bewaard geheim. Andere dingen zijn nu wél al zeker: er zal gezongen worden, er zal gedanst worden, dit wordt een hoogmis van het Nederlandstalige lied en een avond om nooit meer te vergeten!

Bijna dertig jaar geleden speelde de band voor het eerst samen in een garage in San Diego. Toen nog nietsvermoedend dat ze zouden uitgroeien tot de meest invloedrijke punkgroep van de nineties (volgens The New York Times)! Met inmiddels meer dan vijftig miljoen verkochte platen op het palmares, kijkt blink-182 uit naar hun tiende studioalbum, dat in 2023 uitkomt. En nu Mark, Tom en Travis weer herenigd zijn kan dat alleen maar leiden tot de explosieve magie die we van het trio gewoon zijn.

Timing (subject to changes):
DOORS:  16.30
GUUSJE:  17.30 – 17.50
POMMELIEN THIJS:  18.20 – 18.55
MEROL:  19.25 – 20.15
NOORDKAAP:  20.45 – 21.45
BAZART:  22.15 – 23.45

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 24 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking !  Alle tickets zijn geldig voor de heen als de terugweg.

Take a seat, relax & enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden