Event-Shuttle. Keolis.
Event-Shuttle. Keolis.
HAUSER

HAUSER

08/11/2023

Sportpaleis - Antwerpen

Boek je bustickets nu !

HAUSER, Rebel With A Cello

Boek je rit - Vanaf €24

De bad boy onder de instrumentalisten en stichtend lid van 2Cellos, simpelweg bekend als HAUSER, kondigt zijn langverwachte, allereerste wereldwijde solotournee aan: 'Rebel with a Cello'. Gewapend met het momentum van zijn laatste en uitverkochte 2Cellos-tournee, lanceert de superster cellist en visueel artiest de ultieme muzikale showcase. Hij brengt zijn kenmerkende performance pyrotechnics samen met zijn romantische en soulvolle sound en stijl.

De ondeugende romanticus van de muziek brengt tijdens deze tournee alles wat zijn fans hebben leren kennen en liefhebben via zijn visuele mediapresentaties, zoals het razendpopulaire 'Beach Party', en muzikale droomlandschappen zoals de visuele concepten 'Alone, Together'. Maar HAUSERs eerste tournee heeft ook een derde act met rockende en ritmische retro meets modern dancetracks met invloeden uit de hele wereld, bekend van zijn nieuwe soloalbum dat nu wereldwijd verkrijgbaar is, 'The Player'.

Dans met hem en beleef de betoverende magie.

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 24 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking !  Alle tickets zijn geldig voor de heen als de terugweg.

Take a seat, relax & enjoy the ride, your event starts here !

Even geduld ... laden