Event-Shuttle. Keolis.
Metejoor

Metejoor

03, 04/11/2023

Sportpaleis - Antwerpen

Book your bus tickets now !

Metejoor

Book your trip - Starting at €24

Op vrijdag 3 november en zaterdag 4 november 2023 bereikt Metejoor bestemming Sportpaleis. De populaire zanger geeft er - begeleid door een uitgebreide liveband - zijn eerste arenaconcert. 

Joris Van Rossem, een enthousiaste leerkracht uit Vosselaar, hing zijn faalangst aan de haak en sloeg in 2021 een nieuwe weg in. Hij koos fulltime voor het artiestenleven en trok de schoolpoort achter zich dicht. Met de artiestennaam Metejoor waagde hij zich aan de grote sprong. Stap voor stap en op zijn eigen tempo timmert hij sindsdien aan zijn eigen weg.

Op 28 oktober 2021 verscheen Metejoors titelloze debuutalbum, met daarop de nu al tijdloze hits ‘1 op een Miljoen’ (ft. Babet) , ‘Rendez-vous’ (ft. Emma Heesters), ‘Ze meent het’ en ‘Dit is wat mijn mama zei’.

Het afgelopen jaar gingen voor Metejoor heel wat jongensdromen in vervulling. Hij speelde in theaters en op festivals, was te zien op televisie, ontving drie MIA’s, was genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit en scoorde nummer 1-hits. Maar één grote droom bleef voorlopig nog onvervuld: een concert in de grootste concertzaal van het land. Nu wordt ook die wens vervuld. Vrijdag 3 november en zaterdag 4 november 2023 speelt Metejoor zijn eerste solo arenaconcert in het Antwerps Sportpaleis.

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 24 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking !  De tickets zijn geldig voor de heenrit + de terugrit !

Relax, take a seat and enjoy the ride, your event starts here !

Patience ... loading