Event-Shuttle. Keolis.
Suzan & Freek

Suzan & Freek

18/11/2023

Sportpaleis - Antwerpen

Book your bus tickets now !

Suzan & Freek

Book your trip - Starting at €24

Suzan & Freek komen op zaterdag 18 november 2023 naar Sportpaleis. Het wordt hun grootste show op Belgische bodem tot nu toe. 

Het populaire Nederlandse duo Suzan & Freek stond de afgelopen jaren onafgebroken in de hitlijsten met nummers zoals ‘Weg Van Jou’, ‘Blauwe Dag’, ‘Kwijt’ en ‘Honderd Keer’. Dankzij hun deelname aan het programma ‘Liefde Voor Muziek’ gingen de Vlamingen volledig overstag. De Netflix-documentaire ‘Tussen Jou en Mij’ is een must-see voor alle fans.

De gloednieuwe single ‘Slapeloosheid’ kondigt meer materiaal en een nieuwe plaat in 2023 aan, en daar breien de twee een Nederlandse theatertournee (bijna volledig uitverkocht) en nu ook een concert in het Antwerpse Sportpaleis aan. Na passages op Live is Live, Casa Blanca, de Lotto Arena en zoveel meer podia in 2022 hebben ze enorm veel zin om hun grootste Belgische show tot nu toe neer te zetten.

Samen met hun voltallige band zullen Suzan & Freek hun mooiste hits brengen, afgewisseld met kleine liedjes en verhalen. Het wordt een avond waarbij meezingen mag, stilzitten niet gaat lukken en je sowieso met een goed gevoel weer naar buiten stapt.

Hebt u reeds een ticket voor het concert maar weet u nog niet hoe u zich naar het Sportpaleis zal verplaatsen dan hebben wij voor u misschien de oplossing.  Boek een plaatsje vanuit 24 opstapplaatsen op één van onze event-shuttle autocars en laat u in alle comfort naar het Sportpaleis rijden.  Geniet van een drankje aan boord (niet inbegrepen in de prijs) en maak u niet druk over files of parking !  De tickets zijn geldig voor de heenrit + de terugrit !

Relax, take a seat and enjoy the ride, your event starts here !

Patience ... loading