Event-Shuttle. Keolis.
Event-Shuttle. Keolis.
The Rolling Stones - SIXTY

The Rolling Stones - SIXTY

11/07/2022

Koning Boudewijn Stadion

Book your bus-tickets now !

Book your bus-tickets now !

The Rolling Stones- SIXTY

Book your trip - Starting at €21

Tijdens het concert van The Rolling Stones zal er een grote toestroom zijn naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Dat betekent veel verkeer. Wij doen er alles aan om de mobiliteitsvloedgolf in goede banen te leiden. Toch zul je met de wagen wat wachttijd moeten inrekenen, zowel voor als na het concert. De oplossing is gelukkig simpel: neem de concertbus op één van onze 55 opstapplaatsen ! (prijzen omvatten heen + terug rit!)
De concertbussen zetten jullie af in de buurt van het Atomium op wandelafstand van het Koning Boudewijnstadion !  

Boeken kan tot en met 7 juli om 10h00

Dit jaar zitten The Rolling Stones 60 jaar in het vak. Om dit te vieren, trekken ze deze zomer met 'SIXTY’ langs 13 Europese steden in 10 landen om te doen wat ze het liefst doen: onderweg zijn en optreden in volle stadions. De aftrap van de gloednieuwe show en productie  'SIXTY’ gaven ze op 1 juni in Madrid. Op 11 juli 2022 nemen ze het Koning Boudewijnstadion over in Brussel. Voor de allereerste keer ruilen ze de festivalweide en concertzaal in voor het grootste stadion in België! KALEO, de Ijslandse rockband, zal het concert in Brussel openen!

Op 11 juli 2022 treden Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood, vergezeld door drummer Steve Jordan, na acht jaar eindelijk terug op in België. Omdat het een verjaardagsfeestje  betreft, zullen ze de fans in het Koning Boudewijnstadion trakteren op een setlist vol klassiekers als 'Gimme Shelter’, 'Paint It Black’, 'Jumpin’ Jack Flash’, 'Tumbling Dice’, '(I Can’t Get No) Satisfaction’, 'Start Me Up’ en vele andere hits. Het zou geen optreden van The Rolling Stones zijn zonder dat er enkele parels uit hun rijk verleden in de setlist opduiken zoals ‘Out of Time’, een nummer dat Jaggers en Richards in 1966 samen schreven, maar nog nooit eerder live brachten.

Samen vormen ze nog steeds "The Greatest Rock and Roll Band in the World”. Niemand kan live vettere rock, blues, R&B, funk en - ja zelfs - country brengen. De unieke interactie tussen de "Glimmer Twins” heeft na 60 jaar nog niets aan kracht ingeboet. Geef hen Ronnie en een stuwende ritmesectie en ze vinden hun indrukwekkend oeuvre avond na avond opnieuw uit. Velen hebben geprobeerd om live Jagger/Richards-nummers te coveren, maar niemand heeft ooit hun geheim ingrediënt achterhaald.

Patience ... loading